Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Cadillac ATS

Nieuws: Cadillac ATS

Cadillac ATS maakt goede start

17.01.2013

De Cadillac ATS is uitgeroepen tot ´North American Car of the Year 2013´. Met het binnenslepen van die prijs weet de ATS heel goed uit de startblokken te komen en een zetje in de rug te krijgen die Cadillac ongetwijfeld zou graag had willen hebben.

Wij waren enorm enthousiast toen we de eerste testen met de Cadillac ATS uit konden voeren en we staan daar zeker niet alleen in. Dat blijkt ook wel nu Cadillac de 49 juryleden van de ´North American Car of the Year´ verkiezing voor zich heeft weten te winnen. Met deze grote prijs maakt Cadillac op haar thuismarkt een vliegende start. Een start die ze wat ons betreft enorm gegund is. De ATS laat eindelijk zien dat ze het wel degelijk in de vingers hebben en zal in de VS een sterke tegenaanval gaan inzetten om onder meer de Audi A4, BMW 3-serie en Mercedes C-klasse, die de komende jaren zo enorm zijn opgerukt, terug te dringen. In Europa hoopt Cadillac met deze voor hen relatief kleine auto eindelijk ook een vuist te kunnen maken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model