Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Vision Gran Turismo

Nieuws: Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo spat van je scherm

03.09.2015

Nee, de Bugatti Vision Gran Turismo is niet de opvolger van de Veyron. Maar het is volgens de Fransen wel de eerste stap richting de onthulling van Bugatti's nieuwe hypercar, de Chiron. Dat wekt onze interesse!

Nu alle 450 exemplaren van de Veyron afgenomen zijn kijkt Bugatti vooruit naar het volgende hoofdstuk in haar rijke geschiedenis. Voor de presentatie van de nieuwe generatie is het nog te vroeg, maar de Franse constructeur warmt ons graag op met een digitale impressie. Bugatti ging hiervoor een samenwerking aan met Polyphony Digital, de makers achter het bekende 'Gran Turismo'-game waarvan de Vision Gran Turismo het resultaat is.

Nieuwe designtaal
'Met de Bugatti Vision Gran Turismo hebben we getracht geen onrealistisch product te maken', aldus Achim Anscheidt, de hoofd van het Bugatti designteam. Hij vervolgt: 'Met dit digitale concept willen we graag de nieuwe designtaal van Bugatti presenteren en het nieuwe hoofdstuk na de Veyron inleiden.' Grote kans dus dat we veel van de stylingskenmerken op termijn terug zien op de Chiron, afgezien van al het indrukwekkende spoilerwerk natuurlijk. Een Bugatti blijft immers een gentlemen.

Niet enkel digitaal
Goed nieuws voor de bezoekers van de IAA in Frankfurt; Bugatti laat de Vision Gran Turismo niet alleen voorbehouden tot pixels. Het bedrijf uit Molsheim neemt een showauto mee naar Frankfurt. Dat wordt smullen!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model