Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Bugatti Veyron

Nieuws: Bugatti Veyron

Super-Veyron komt toch niet

22.08.2013

Wolfgang Schreiber, CEO van Bugatti heeft aangegeven dat er geen extra snelle Veyron op stapel staat. Sommige geruchten beweerden namelijk dat er een afscheidseditie van de bloedsnelle sportwagen op komst was, maar daar is volgens de topman niets van waar.

Jaren geleden zei Bugatti al dat er van de Veyron maximaal 450 exemplaren gebouwd zouden worden. En geen eentje meer. Momenteel staat de teller op 390 en dat betekent dat er nog 'maar' 60 Veyrons in elkaar geschroefd zullen worden. Een aantal dat de geruchten deed oplaaien dat Bugatti met een ongekend spectaculaire vuurwerkshow afscheid van de Veyron. Een auto met 1.600 pk in z'n schoenen die een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 1,8 seconden werkelijk kan maken. 'Kolder!', zegt Wolfgang Schreiber. De grote baas bij Bugatti heeft tegen het Amerikaanse Autoblog.com verteld dat er nooit sprake is geweest van zo'n supersonische Veyron. 'De plannen voor een vervanger van de Veyron zijn al wel uitgestippeld'. Het lijkt er dus op dat Bugatti niet sneller gaat dan 431 km/h. Voorlopig althans.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model