Cabrio Special 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron

Nieuws: Bugatti Veyron

Bugatti Veyron Grand Sport Wei Long

25.04.2012

Hoelang kan een naam voor een speciale Chinese Bugatti Veyron zijn. Desondanks heeft de Franse fabrikant heeft gekozen voor de naam Veyron Grand Sport Wei Long 2012.

Hoewel elke Veyron nog steeds even exclusief en uniek is, toont Bugatti voor de Chinese markt een nog specialere variant. Het model draagt de naam Grand Sport Wei Long 2012 en is gebaseerd op de dakloze Veyron met 1001 pk. Kenmerkend aan de unieke cabriolet is de samenwerking met Königliche Porzellan Manufaktur Berlin die de Bugatti voorziet van enkele porseleinen details aan binnen- en buitenkant. Daarnaast steekt in het interieur eveneens het drakenthema de kop weer op. We zien diverse Chinese tekens op de vloermatten en de middenconsole die vrij vertaald 'draak' betekenen. Gelukkig heeft Bugatti het afgezien van de felrode kleur redelijk bescheiden gehouden.

Prominent aanwezig
Tegelijk met de introductie van de Chinese variant toont Bugatti voor het eerst een Veyron Grand Sport Vitesse op Chinese bodem. Daarmee zijn de Fransen goed vertegenwoordig op de autoshow in Beijing.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model