Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron

Nieuws: Bugatti Veyron

Bugatti komt met speciale Veyron

18.09.2007

Bugatti presenteert de zeer exclusieve Veyron ´Pur Sang´. De auto is niet voorzien van een verflaag, maar laat duidelijk de gebruikte materialen van de carrosserie zien. Aluminium en carbon voeren bij de Bugatti Veyron ´Pur Sang´ dan ook de boventoon.

Nieuws Bugatti VeyronHet idee voor de Veyron 'Pur Sang' komt uit de Bugatti-fabriek in Molsheim. Achim Anscheidt, hoofd van Bugatti Design, legt het als volgt uit. 'Toen een aantal van onze ontwerpers naar het productieproces keken en bewust werden van fraaie technologie van de structuur van de auto kregen ze het idee om een auto te maken in de puurste vorm qua materialen. Wat dus betekent, zonder de gebruikelijke verflagen.'

Nóg exclusiever

Nieuws Bugatti VeyronZonder gebruik van de verflagen is goed te zien welke materialen er gebruik worden om de Veyron te maken. Zo bestaat het exterieur voornamelijk uit twee materialen, namelijk carbon en aluminium. Er zullen slechts 5 exemplaren van de auto gemaakt worden, wat hem dus nog even wat exlusiever maakt dan de gewone Veyron die een limiet van 300 exemplaren kent.

Lichter en duurder

Zonder alle verf zal het gewicht van de 'Pur Sang' net even iets lager zijn dan die van de normale versie. Dat betekent echter niet dat de prijs ook minder hoog zal zijn. Het exclusieve karakter van deze bijzondere Veyron zal ongetwijfeld een forse meerprijs met zich meebrengen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model