Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron

Nieuws: Bugatti Veyron

BugARTi, een Veyron met een apart tintje

06.08.2012

We hebben de Bugatti Veyron al in veel kleurstellingen voorbij zien komen maar niet één zo uniek als deze. Kunstenaar Ian Cook mocht losgaan de peperdure hypersportwagen en maakte deze tot een ware Art Car.

Het idee van een Art Car is al zo oud als de weg naar Rome: neem een willekeurige auto en maak hiervan een kunstwerk op wielen. Kunstenaar Ian Cook - ook bekend onder het pseudoniem PopBangColour - kreeg echter niet zomaar een auto maar een Bugatti Veyron tot zijn beschikking. Als basisidee nam hij de beroemde Gulf-kleurstelling die vervolgens door een groep kleuters lijkt te zijn aangebracht. Aan de zijkant zien we een schildering van een originele Gulf-auto. Zowel op de motorkap als het dak is een aangepast Bugatti-logo geplaatst zodat er nu BugARTi staat.

Promotie
Deze speciale Veyron is gemaakt ter promotie van het Britse Wilson Classic en Super Car Festival dat op 5 augustus plaats zal gaan vinden. Wat er daarna met de bijzondere wrap gaat gebeuren is onduidelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model