Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron Targa

Nieuws: Bugatti Veyron Targa

Officieel bevestigd: Bugatti Veyron Targa

16.04.2008

Het is officieel bevestigd; Bugatti komt met een cabriolet-versie van de Veyron. Het betreft feitelijk een Targa waarbij het glazen dakpaneel kan worden uitgenomen om ook open te rijden met de supersnelle sportauto. In 2009 moet de Veyron Targa te bestellen zijn.

Al tijden gaan er geruchten over de komst van een open versie van de Veyron. Zoals nu blijkt had Bugatti de variant al eerder aan willen kondigen, maar kon men er niet uit komen hoe de open variant technisch zou moeten worden. Bij voorkeur had Bugatti een volwaardige cabriolet willen bouwen, maar dat was technisch te ingewikkeld. Er is dan ook gekozen voor een Targa-versie waarbij een glazen dakpaneel kan worden uitgenomen om open te rijden. Voor noodgevallen is er een stoffen dakje aanwezig dat kan worden gebruikt als het weer onverhoopt omslaat.


2009

Bugatti gaat de Veyron Targa bouwen in de fabriek in Molsheim. Vanaf 2009 zal het model leverbaar worden. De prijs zal fors hoger liggen en er zullen waarschijnlijk maximaal 100 exemplaren worden gebouwd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model