Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron Sang Noir

Nieuws: Bugatti Veyron Sang Noir

Exclusieve Veyron Sang Noir

06.05.2008

Na de bouw van 300 exemplaren van de ‘standaard’ Bugatti, begon het Franse merk een drietal exclusieve paradepaardjes te lanceren, zoals de Pegasa Edition, Pur Sang en recent de Fbg par Hermès. Stuk voor stuk unieke en bijzondere supercars om Bugatti in de schijnwerpers te houden.

Bugatti VeyronHoewel een officieel persbericht ontbreekt lijkt Bugatti het kwartet van exclusievere Veyrons compleet te maken met de Sang Noir. De Bugatti Veyron Sang Noir herrinnert aan de Bugatti Atlantique 57S, volgens kenners een van de mooiste Bugatti's ooit uit de jaren '30. Als we de foto's bekijken vallen meteen de speciaal ontwikkelde - deels zwart gespoten - velgen en de donkere koplampen op. Hierdoor krijgt de Sang Noir een 'mean dark' smoelwerk. Andere opvallende details zijn de chromen sierlijsten welke vanaf de portierruiten over de daklijn tot aan de diffuser lopen. Ook de chromen spiegels zijn we nog niet eerder tegengekomen, evenals de licht gewijzigde grille. In het interieur neemt oranje de overhand, zoals dit ook deels bij de Bugatti Atlantique 57S het geval was.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model