Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron replica

Nieuws: Bugatti Veyron replica

Waarom deze Bugatti Veyron maar € 75.000,- kost

02.02.2016

Op het eerste gezicht lijkt er weinig mis met de Bugatti Veyron die je hier op de foto's ziet. Maar hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer er iets begint te knagen. En dat onderbuikgevoel klopt hoor, want de € 75.000,- die voor deze Veyron gevraagd wordt is inderdaad te mooi om waar te zijn.

We hebben hier te maken met een replica. Maar we moeten het toegeven, het is knap gedaan. We hebben ze regelmatig slechter gezien.

Veyron met V6
Deze nep-Veyron was ooit een Ford Cougar uit 2001. De topversie weliswaar, met een 3.0 V6, maar die levert een piekvermogen dat ongeveer vergelijkbaar is met wat de Veyron gebruikt om z'n vleugel te verstellen. Bij wijze van spreken hè. Maar je kunt er ongetwijfeld mensen mee om de tuin leiden die niet al te veel gevoel met auto's hebben. Wil je dat en heb je een beetje lef? Hij staat in de VS te koop voor iets meer dan 80.000 dollar. Niet schrikken trouwens als je na aankoop ook een brief van de juridische dienst van Bugatti in de bus krijgt…

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model