Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron Grand Sport

Nieuws: Bugatti Veyron Grand Sport

Open supersportauto

07.08.2008

Bugatti presenteert op Concourse d’Elegance in Pebble Beach de Veyron 16.4 Grand Sport. Het betreft een targa-variant met een uniek afneembaar dakpaneel. Op deze manier beleven de inzittenden de duizelingwekkende prestaties van de hypersportwagen nog intenser.

Bugatti VeyronOverigens houden de wijzigingen bij het ontbreken van een dak niet op. De Bugatti Veyron Grand Sport bevat tevens nieuwe technische features en innovatieve structurele oplossingen. Vooral de laatste is een logisch ontwikkeling. Want het koetswerk van een dakloze auto is namelijk minder stijf dan bij een auto met vast dak. Welke aanpassingen Bugatti heeft uitgevoerd maakt het niet bekend. Bugatti belooft ons dat de prestaties er ten opzichte van de coupé niet op achteruit zijn gegaan. Het veiligheidsniveau is ook gelijk gebleven. Wij hadden niet anders verwacht.

Voorjaar 2009
Bugatti VeyronDe eerste Veyron 16.4 Grand Sport wordt in augustus door het veilinghuis Gooding & Company in Pebble Beach geveild. De vervaardiging van deze allereerste Veyron ´cabrio´vindt plaats in de lente van 2009. Naar verwachting ligt de prijsstelling van de open Veyron aanzienlijk hoger ten opzichte van de ‘normale’ Veyron. Nog maar te zwijgen over de bijkomende bedragen aan belastingen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model