Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Veyron Grand Sport

Nieuws: Bugatti Veyron Grand Sport

De Bugatti Grand Sport Vitesse SE

23.08.2012

De oplage is klein, maar toch doet Bugatti inmiddels al ruim zeven jaar om alle Veyron’s verkocht te krijgen. En daarom gooien de Fransen er nog maar eens een special edition tegenaan. Dit is de Grand Sport Vitesse SE.

De toevoeging 'special edition' begint bij Bugatti meer en meer aan kracht te verliezen, zoveel al zijn er van de Veyron de revue gepasseerd. Op het afgelopen weekend gehouden The Quail: A Motorsports Gathering, een evenement vooraf aan Pebble Beach Concours d'Elegance, stond deze Bugatti Grand Sport Vitesse SE in de zon te schitteren.

Ruim 2 mln
Bijzonder is hij sowieso met z'n 1.200 pk sterke W16 aan boord, waarmee hij zich 's werelds snelste productieauto over vaste bodem mag noemen. Het unieke zit hem in de kleurstelling waarbij Bianco afgewisseld wordt met New Light Blue. De kleurencombinatie is gebaseerd op het Bugatti Type 37A uit 1928. Kopen? Deze Grand Sport Vitesse SE kost 1,74 miljoen euro. Exclusief belastingen welteverstaan. Zou je de auto op Nederlands kenteken zetten dan ga je ruimschoots over de twee miljoen euro.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model