Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Lamborghini overweegt moderne versie van Miura

Nieuws: Lamborghini overweegt moderne versie van Miura

Gaat Lamborghini de Miura nieuw leven inblazen?

27.06.2017

De Lamborghini Urus is op dit moment hét gesprek van de dag als het gaat om de Italiaanse sportwagenfabrikant, maar daar kan weleens verandering in komen.

De plannen van Lamborghini ná de introductie van de SUV zijn zo mogelijk nog interessanter. In gesprek met Automotive News deed CEO Stefano Domenicali namelijk uit de doeken dat Lamborghini overweegt een vierzits sportwagen te bouwen, al duurt dat nog wel even. "We denken er serieus over na, al hebben we het wel over 2025 of zelfs 2030 voor het zover is."

Nog meer nieuws
Lamborghini heeft al eerder gesproken over een vierde model, geïnspireerd op een icoon uit het verleden. Het lijkt te gaan om de Miura, een klassieker die de komende jaren nieuw leven in geblazen wordt. Ook in dit geval is het geen supercar die snel de weg op gaat: de komende vijf jaar gebeurt er helemaal niets. Het is de vraag welke van de twee modellen daadwerkelijk groen licht krijgt en wanneer dat zal gebeuren. De geruchten over een vierzitter doen immers al sinds 2008 de ronde en inmiddels zijn we bijna tien jaar verder, zonder concreet nieuws. De Urus kreeg immers voorrang om in te spelen op de SUV-gekte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model