Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Bugatti Veyron Grand Sport

Nieuws: Bugatti Veyron Grand Sport

Bizar: een Bugatti van porselein

05.07.2011

We hebben al heel wat bijzonder Veyron´s gezien, maar deze is wel heel uitzinning. Zowel het koetswerk als het interieur is verfraaid met echt porselein. Dat is afkomstig van de Konigliche Porzellan-Manufaktur uit Berlijn.

Terwijl de productie van de Veyron gestaakt is, gaat die van de cabrio (die Veyron Grand Sport heet) gewoon door. En er komt dus ook nog geen eind aan de speciale edities. Deze Veyron Grand Sport L´Or Blanc is zowat de meest uitzinnige tot nog toe.

Porselein
Bugatti Veyron Grand Sport Aan de buitenzijde vinden we het materiaal terug in het midden van de wielen, de tankdop, de oliedop en de EB-bagde achterop. Aan de binnenzijde is het fijne materiaal gebruikt aan weerszijden van de middenconsole op het stuur en voor het paneel achter de voorstoelen. En natuurlijk is er een compleet porseleinen picknickset in aanwezig, afgewerkt met diamanten. En toch is het meest opvallende kenmerk van deze Veyron Grand Sport de lak. Het exemplaar is gehuld in een unieke blauw-met-witte lak volgens een patroon dat de lichtinval op het koetswerk simuleert. Goedkoop is het grapje - uiteraard - niet. Dit enige exemplaar wisselt van eigenaar voor € 1,65 miljoen. <br />

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model