Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Bugatti Gangloff Concept

Nieuws: Bugatti Gangloff Concept

Fraai hersenspinsel: Bugatti Gangloff

05.02.2013

Hoewel het slechts een proefballonnetje van designer Pawel Czyzewski betreft worden we hier als autoliefhebber toch even stil van. Deze beeldschone creatie is overigens geïnspireerd op de Type 57 SC Atalante Coupé van welleer.

Voor autoliefhebbers die al wat langer meegaan is de Type 57 SC Atalante Coupé uit de jaren '40 de beroemdste Bugatti ooit. In ieder geval de mooiste. Van de sensuele coupé - waarvan er al niet veel zijn gebouwd - zijn er door de jaren heen weinig overgebleven, en tijdens een veiling worden er dan ook zonder pardon vele miljoenen neergeteld voor een vakkundig gerestaureerd exemplaar. Ook de Bugatti Gangloff van Czyzewski, die uiteraard gebaseerd is op de Veyron, zou flink in de papieren lopen, ware het niet dat er geen productieplannen zijn. Maar wat niet is, kan nog komen. Kwestie van leuren bij een coachbuilder door de rijken der aarde. Als wij de flappen hadden, zouden we het doen. Want veel mooier dan dit worden auto's niet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model