Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Brabus Widestar SLS

Nieuws: Brabus Widestar SLS

Brabus op z’n best: Widestar SLS

30.11.2010

Brabus presenteert tijdens het jaarlijkse tuningfeest in Essen zijn nieuwste monster; de Widestar SLS. En zoals we gewend zijn van Brabus is er niets gelogen aan de term Widestar.

Grote spoorverbreders, speciaal verbrede bumpers en forse lichtmetalen wielen maken deze SLS breder en agressiever dan ooit! De Duitse tuner heeft er geen half werk van gemaakt en pakt zo vlak voor Sinterklaasavond flink uit. De nieuwe 'Widestar' bodykit is overigens geheel van koolstofvezel gemaakt en kan voorzien worden van de kleur van de auto of van een contrasterende kleur.

Monoblock F
SLSAMGAfgezien van de nieuwe bumpers, spoilers en diffusers zorgen ook de speciale wielen voor een hogere aantrekkingskracht. De voorste wielen zijn met 20 inch al niet kinderachtig te noemen, maar de achterste twee maken het met hun 21 inch flink bont! De lichtgewicht wielen staan bij Brabus trouwens bekent als Monoblock F Platinum Edition en worden gemonteerd met 275 mm voor en 295 mm brede banden achter. Een verlagingsset van Bilstein zorgt daarnaast voor een extra sportieve blik - mocht dat het verschil nog uitmaken!

400 km/h?!
SLSAMGEenmaal bekomen van het indrukwekkende exterieur? Het interieur is al niet anders. Ook hier zien we diverse aanpassingen qua bekleding, afwerking en details. Koolstofvezel afwerking op het dashboard in elke gewenste kleur? Geen probleem voor de heren van Brabus. Net als de mat aluminium pedalen, het deels met alcantara beklede stuurwiel en de geüpgrade kilometer per uur teller. Brabus meldt in zijn persbericht dat het verhogen van de teller naar 400 km/h een hint is naar de technische verbeteringen voor de SLS AMG die Brabus voor ons in petto heeft! Voor nu houdt de Duitse tuner het bij een nieuw uitlaatsysteem die 10 pk winst biedt. De koek is nog lang niet op dus!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model