Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Brabus B63S 700 6x6

Nieuws: Brabus B63S 700 6x6

Dit is de Brabus B63S

11.09.2013

Waren wij al helemaal hoteldebotel van de Mercedes G 63 AMG 6x6, Brabus vond dat het wel heftiger kon. Het resultaat van deze gedachte? De Brabus B63S 700 6x6.

Hoewel wij de door Mercedes AMG in elkaar geschroefde G 63 AMG 6x6 pick-up behoorlijk uitzinnig vinden, valt het model blijkbaar bij het fortuinlijke clientèle - dat voornamelijk uit Rusland en het Midden Oosten afkomstig is - wel in de smaak. Uiteraard is dat voor Brabus voldoende reden om zich ook eens over het model te buigen. De Duitse tuner weet namelijk precies wat de gemiddelde consument wil.

Fitness
AMG levert het blok af met een lang niet kinderachtige vermogen van 544 pk en een trekkracht van 760Nm. Na kleine fitness oefening met Brabus wordt dat op slag 700 pk en 960 Nm. En hoewel de zeswielaangedreven G-Klasse liefst 3.700 kg weegt, katapulteert Brabus het monster in slechts 7,4 seconden naar de 100. Voor de topsnelheid moet je het dan weer niet doen. Bij 160km/h komt de begrenzer tussen om de enorme terreinbanden te sparen.

Rood leder
Dat ook de carrosserie en het interieur met het oog op het elimineren van elke vorm van subtiliteit onder handen werden genomen spreekt voor zich. Meer chroom, grovere bumpers en een compleet rood interieur zijn de kernwoorden. Het zal niet ieders smaak zijn denken wij.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model