Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW

Nieuws: BMW

BMW test drie nieuwe elektrische modellen

28.03.2019

BMW's aanbod van elektrische auto's is nog mager, maar daar gaat verandering in komen. De BMW i4, iX3 en iNext worden in Lapland uitgebreid getest. De iX3 komt volgend jaar al op de markt, de i4 en iNext een jaartje later.

De foto's zijn door BMW zelf vrijgegeven. De BMW i4 heeft vier portieren en een aflopende daklijn, zijn afmetingen komen overeen met die van nieuwe BMW 3-serie Gran Turismo. De actieradius is eindelijk fatsoenlijk: je kunt er 600 kilometer mee rijden. De BMW i4 doet maar 4 seconden over de sprint naar 100 km/h en heeft een top van 200 km/h.

BMW iNext
De BMW iNext – eveneens met een actieradius van 600 kilometer – is een suv boordevol nieuwe technologie. De auto kan grotendeels autonoom rijden. De iNext en de i4 zijn overigens niet de eerste elektrische auto's waarmee BMW op de proppen komt. Volgend jaar komt de iX3 al, een elektrische suv met de afmetingen van een BMW X3. Met deze auto kom je 400 kilometer ver voordat hij weer aan de laadpaal moet. De iX3 wordt in China gebouwd, de i4 en de iNext in Dingolfing bij München.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model