Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Z4

Nieuws: BMW Z4

Prijzen voor de nieuwe BMW Z4

20.11.2018

De BMW-dealer wordt er nog druk mee in maart 2019. Zowel de nieuwe 3-serie als Z4 zoeken dan naar een niet te missen stek in de showroom. Dit zijn de prijzen van roadster.

De nieuwe Z4 zal vanaf 9 maart bij de dealer te bewonderen zijn. De 3-serie volgt een kleine twee weken daarna. Twee gloednieuwe BMW's in dezelfde maand. Twee totaal verschillende Bimmers ook. Maar met een vergelijkbaar prijskaartje, zo blijkt. Want waar de zakensedan minstens 48 mille kost, bedraagt het starttarief van de roadster € 52.214,-. Je rijdt hiervoor de Z4 sDrive20iA, voorzien van een tweeliter viercilinder met 197 pk en 320 Nm (waarvan opvallend genoeg nog geen beeld is vrijgegeven).

Tot 80 mille
Net zoals de 3-serie valt de nieuwe Z4 zo duur te maken als je zelfs wilt. Ga je full monty, dan ben je ontegenzeggelijk het lekkerste af met de Z4 M40iA. Deze topper geniet 340 pk en 500 Nm en spurt ruim binnen de vijf tellen naar de 100 km/h. Wat 'ie kost? Tegen € 78.011,- is deze smaakmaker de uwe, exclusief opties. Bovendien heb je er meteen de versie bovenaan de voedselketen van de Z4 te pakken. Een heuse Z4M komt er namelijk niet.

First Edition
Voor de snelle beslisser (met diepe zakken) heeft BMW de Z4 First Edition samengesteld. Dit tijdelijke introductiemodel heeft altijd de krachtigste zescilinder onder de kap en is exclusief voorzien van tal van extra's. De meerprijs bedraagt op een tientje na 10 mille.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model