Cabrio-Special 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Z4

Nieuws: BMW Z4

Nieuw kledingpakket voor Z4

11.03.2011

BMW lanceert Design Pure Balance voor de Z4, een optioneel designpakket dat de roadster stijlvol kleedt met chique kleurcontrasten.

Een BMW Z4 bedeeld met Design Pure Balance wordt gekenmerkt door de speciale exterieurlak Mineral White welke exclusief binnen dit designpakket valt. Zeer fijne metaaldeeltjes in de lak geven de carrosserie een glanzend effect mee waardoor de Z4 volgens BMW nog meer uitstraling krijgt. Wie het stylngpakket besteld is overigens niet gebonden aan deze unieke lakkleur, het verkrijgbare palet kent meerdere tinten, al dan niet metallic.

Chocoladebruin
Het interieur van de BMW Z4 is desgewenst afgewerkt met Cohiba Brown lederHet interieur van de Z4 Design Pure Balance krijgt tevens een special treatment. Cohiba Brown is hier het nieuwe leder waarmee het bovenste deel van het dashboard, de bovenste deurpanelen en de stoelen zijn bekleed. Naden in contrasterend Lotus White werken het geheel af, samen met extra zwart lederen accenten met Umbra stiksels. Niet van af te wijken is het gelakte hout Fineline Anctracite en de sportstoelen, die zijn namelijk standaard.

Bekijk ons aanbod gebruikte BMW Z4

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model