Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X7

Nieuws: BMW X7

Kolossale BMW X7 nabij

16.10.2018

Goed nieuws voor wie al lang(er) uitkijkt naar de X7. Aan de hand van een teaser heeft BMW kenbaar gemaakt dat haar kolossale SUV en nieuwe gammatopper er eindelijk aan zit te komen.

BMW komt met een X-model boven de X5 en X6. Dat is al een paar jaar geen nieuws meer. De eerste levenstekenen stammen immers uit 2016. Een iPerforamnce-concept volgde in september 2017 – om zich daarna nooit meer te laten zien wegens vermeende omstandigheden. Prototypes en gelekte patenten hielden de aandacht op de X7 vast. Maar de voornaamste reden waarom een en ander gevoelsmatig nogal lang duurt zijn deze fabrieksbeelden uit december vorig jaar. Toen leek de BMW X7 namelijk al klaar te zijn. Niet dus, maar dat moment nadert nu wel. Eind november gaat het doek van de X7 zoals die vanaf begin 2019 bij de dealer zal staan. Op de LA Auto Show, heel toepasselijk in het land van 'big is beautiful'.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model