Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X6 M

Nieuws: BMW X6 M

Ook de BMW X6 M profiteert van facelift

29.01.2012

Net als de facelift van de reguliere BMW X6 zijn de wijzigingen aan de X6 M minimaal. Slechts een aantal visuele upgrades vallen deel aan de supersnelle SUV.

Op het technisch vlak veranderde er niets. Dit was ook niet noodzakelijk, want de 555 pk sterke X6 M staat nog altijd gerant voor veel plezier. De 680 Nm krachtige V8-turbomotor zorgt voor een begrensde topsnelheid van 250 km/h en een acceleratietijd van 0-100 km/h in 4,7 seconden.

Minuscuul
BMW X6 MTerug naar de wijzigingen, want die zijn er weldegelijk. Aan de voorzijde monteerde BMW een hertekende grille en kreeg de X6 M nieuwe koplampunits met adaptieve LED-verlichting. Verder wijzigde het Duitse merk de lichtunits aan de achterzijde die eveneens van LED-technologie voorzien werden. Ook in het interieur voerde BMW een aantal summiere veranderingen door, waarbij een aantal nieuwe ledersoorten als belangrijkste upgrade gezien kan worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model