Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X6 M Design Edition

Nieuws: BMW X6 M Design Edition

BMW zet X6 M in de spotlight

25.09.2013

Met de gloednieuwe BMW X5 bijna in de showroom begint de tijd voor de X6 te tikken. Een speciale editie van het topmodel van de reeks, de X6 M, moet de levensloop nog een kleine zet geven. Maak kennis met de X6 M Design Edition.

We zetten zo onze vraagtekens bij het feit dat het absolute topmodel van de serie als basis de beste keus is om de BMW X6 nog een keer te laten opleven, maar smakelijk is het natuurlijk wel. Met 555 paarden onder de kap, gepaard met een koppel van 680 Nm is het immers niet behelpen. Dat alleen al is een bijzonderheid op zich.
Maar daarvoor heet dit model natuurlijk geen Design Edition. De verklaring daarvoor komt zoal op het conto van de matzwarte grille, de koolstofvezel achterspoiler, de speciale 21 inch en niet te vergeten de driekleurige striping. Voor wie deze (optionele) rode en blauwe strepen niet kan thuisbrengen; sinds jaar en dag maken ze onderdeel van de huisstijl van BMW´s performance-huis. In het interieur maakt het vele zwarte leder met rode accenten de Design Edition-uitvoering net even wat specialer dan een 'standaard' X6 M.

Nederland
Naar de prijs is het tevergeefs vragen, want naar alle waarschijnlijkheid zal deze X6 M niet in ons land worden gevoerd. Mocht de importeur hiertoe wel een poging wagen, dan is het alsnog de vraag of hij bij een Nederlandse dealer komt te staan gezien de beperkte oplage van 100 stuks.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model