Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X5

Nieuws: BMW X5

Lumma Design doet BMW X5 alvast

26.07.2013

Dat de BMW X5 officieel nog niet leverbaar is deert Lumma Design niet. De Duitse tuner laat haar designers vast de SUV onder handen nemen om het publiek om te warmen. Dat lukt aardig met deze CLR X 5 RS.

Zoals het een Lumma betaamd is de nieuwe BMW X5, die tot CLR X 5 RS zal worden gedoopt, heel veel uiterlijk vertoon. De grofgebouwde spoilers, enorme louvres in de motorkap, gigantische 23 inch velgen en vier kachelpijpen van uitlaten schreeuwen hard om aandacht. En dat zal de CLR X 5 RS zeker krijgen als Lumma besluit deze digitale shop te vertalen naar de werkelijkheid. Het interieur is zowaar nog opdringeriger. Het rood doet ons bijna pijn aan de ogen.

Voorjaar 2014
Omdat Lumma toch eerst over een tastbare nieuwe X5 moet beschikken alvorens het kan starten met de verkoop van het CLR X5 RS-pakket, start de daadwerkelijke ontwikkeling pas tegen het einde van het jaar. Enkele maanden later, zo tegen het voorjaar van 2014, verwacht men daarmee klaar te zijn en kan er een prijskaartje aan gehangen worden. Op de Autosalon van Genève (begin maart) zullen we de Lumma CLR X5 RS dus wel zien staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model