Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X5

Nieuws: BMW X5

Laatste loodjes voor nieuwe BMW X5

25.05.2018

BMW speelt steeds vaker zelf voor spionagefotograaf door foto's van aanstaande modellen in camouflagepak de wereld in te slingeren. Dit keer wil het merk ermee aankondigen dat de nieuwe X5 z'n laatste testfase is ingegaan.

Hoewel deze foto's weinig nieuws vertellen over het te verwachten design, behoren ze – met afstand – tot de spectaculairste die we van de nieuwe X5 te zien zullen krijgen. Dergelijke poses nemen prototypes immers nooit aan wanneer de camera's van professionele spionagefotografen draaien. Autofabrikanten zijn veel te bang dat er dan iets misgaat en dat dat ook wordt vereeuwigd met alle mogelijke gevolgen van dien.

Foto's als deze worden enkel in een zeer gecontroleerde omgeving geschoten. Neem nu de X7 iPerformance als voorbeeld, toevallig ook van BMW. Iemand wist zowaar te achterhalen dat die serieuze averij had opgelopen onderweg naar de autotentoonstelling in Detroit, maar het Beierse merk deed net alsof haar neus bloede toen de deuren van de NAIAS opengingen.

Voorzichtige evolutie
Afijn, terug naar de nieuwe X5. De onthulling daarvan staat in de komende maanden te gebeuren. Wanneer is onbekend, maar het zou op de Autosalon van Parijs in oktober kunnen zijn. Eenmaal van z'n doek vandaan gehaald, zal er een auto te zien zijn die qua design niet noemenswaardig afwijkt van z'n voorganger. Zelfs niet qua grootste (want in dat gat springt de X7). De verkoop van de nieuwe X5 start naar verluidt nog voor 2019. Rijden is echter pas mogelijk in het volgende jaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model