Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X5 M

Nieuws: BMW X5 M

Hamann tovert BMW X5 om

12.11.2010

Als je je auto naar Hamann in Laupheim brengt dan krijg je gegarandeerd een indrukwekkend apparaat mee terug. Zeker als de basis een BMW X5 M is. Hamann bouwt de auto naar wens voor je om tot Flash Evo M.

Hamann vindt zelf dat de X5 M al behoorlijk indrukwekkend van de productielijn bij BMW rolt. Maar ja, het zou geen echte tuner zijn als men er niet nog veel meer imposants van zou maken. En dus werd er een Flash Evo M-bodykit ontworpen. Een enorme voorbumper, carbon motorkap, indrukwekkende opzetstukken op de spatborden en natuurlijk een lekker opvallende achterspoiler. Nee, je hoeft niet bang te zijn dat je niet genoeg opvalt.

Wielen
Wie zich in de X5 M van Hamann voortbeweegt rolt op 22 of 23 inch lichtmetalen wielen. Het is maar net welke maat je groot genoeg lijkt! Bovendien is de auto ook nog eens 30 mm verlaagd. Je zult bijna geen comfort meer over houden.

Interieur
HamannStap je in dan zul je bij deze demo van Hamann even van de schrik moeten bekomen. Waar BMW's ontwerpers altijd moeite doen om het interieur zo clean mogelijk te houden hebben ze bij Hamann alles uit de kast getrokken om het binnenste van de X5 juist zo opvallend mogelijk te maken. Leer, alcantara, opvallend carbon en een combinatie van rode en zwarte materialen. Het knalt je letterlijk tegemoet. Is het niet je smaak? Niet gevreesd, Hamann kan het interieur geheel naar wens voor je aankleden.

300 km/h
HamannJe had 'em natuurlijk al aan voelen komen: Hamann heeft ook de motor aangepakt. Want ja, met standaard 555 pk en 680 Nm behoor je immers tot het gepeupel, is het niet?! Met een geoptimaliseerde ECU, een sportuitlaatsysteem en speciale katalysator perst Hamann er gewoon even 670 pk en 950 Nm uit. De topsnelheid ligt rond de 300 km/h. Stoppen is overigens ook geen probleem. De 405 mm grote remschijven zetten je binnen no-time stil.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model