Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X5 M Performance Parts

Nieuws: BMW X5 M Performance Parts

Pimp je BMW X5 met M Performance Parts

30.10.2018

Reeds een bestelling geplaatst voor een gloednieuwe X5, maar nu je dit nieuwsbulletin leest graag enkele aanpassingen doorvoeren? Mogelijk kan dat nog. Gewoon even de dealer contacten.

De nieuwe X5 is vanaf juli te bestellen, maar staat pas vanaf eind november bij de dealer. De eerste exemplaren zullen ook rond die periode worden afgeleverd. Of dat af-fabriek nog met de nu gepresenteerde M Performance Parts kan? Een goede vraag, waarop we het antwoord helaas schuldig moeten blijven.Niet zelden vangt de productie van optionele sportpakketten later aan dan dat van de reguliere uitvoeringen. Het moment waarop de M-goodies verkrijgbaar zijn wordt niet genoemd. Zodoende valt te begrijpen dat de timing van BMW te wensen overlaat voor X5-kopers van het eerste uur.

Dikdoenerij
Liever heeft het Beierse merk het over de mogelijkheden. Daartussen zitten – uiteraard – dikkere bumpers en grotere, agressief gestileerde wielen. Die laatste tot wel 22 inch, terwijl ze toch een kilo lichter zijn dan conventionele exemplaren met dezelfde diameter. Krachtigere remmen, spiegelkappen uit CFRP en een diffuser uit hetzelfde goedje waarbij carbon en plastic met elkaar verweven wordt, behoort ook tot de mogelijkheden. Voor het interieur leggen de M-parts op nadruk op aluminium details, ornamenten bekleed met Alcantara, speciale vloermatten en LED-sfeerverlichting.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model