Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X5 M en X6 M

Nieuws: BMW X5 M en X6 M

Eerste foto´s en details BMW X6 M (en X5 M)

07.04.2009

BMW zal op de New York Auto Show de allereerste SUV´s van BMW M GmbH onthullen. Zowel de X5 M als de X6 M schitteren op de Amerikaanse autoshow onder de spotlights. Het motorische geweld komt van een heerlijk potente 4.4 liter V8 voorzien van een dubbele turbo. De eerste details en foto´s liggen inmiddels op straat.

Alle details over de X5 M en X6 M zijn nog niet bekend, maar het belangrijkste kunnen we al wel meedelen. Beide potente SUV´s van BMW worden aangedreven door een nieuwe 4.4 liter V8 voorzien van een dubbele turbo. De motor is goed voor een vermogen van 555 pk en een koppel van 680 Nm. Dat moet er in beide gevallen voor zorgen dat je je in 5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h kunt voortbewegen.

Potent uiterlijk
BMW X6MGeheel passend bij deze prestaties is ook het uiterlijk aangepast. De kenmerkende dubbele M-uitlaatpijpen aan de achterzijde, de aangezette zijskirts, de nieuwe voor- en achterbumper en ook de 20 inch lichtmetalen wielen geven de X5 en X6 M een gespierd uiterlijk. Vooral bij de X6 geeft deze behandeling het uiterlijk nog meer kracht.

Het werelddebuut van beide super-SUV´s staat gepland voor de Auto Show in New York die op 10 april haar deuren opent. Meer details zullen spoedig volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model