Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X3

Nieuws: BMW X3

AC Schnitzer doet BMW X3

05.07.2011

Niet helemaal tevreden over het uiterlijk van je gloednieuwe BMW X3? Dan is het wellicht verstandig om een bezoek te brengen aan de showroom van AC Schnitzer.

Traditiegetrouw neemt de Duitse tuner als één van de eersten de nieuwste modellen van BMW onder de loep. En dat geldt ook voor de jongste X3 die nog maar een klein jaar geleden geïntroduceerd werd. Het bedrijf maakte de SUV extra dynamisch dankzij een additionele voorspoiler, nieuwe achterbumper en een achterspoiler. Ook moeten het nieuwe uitlaatsierstuk en de verse lichtmetalen wielen de X3 van een sportiever tintje voorzien. In de categorie wielen heb je overigens de keuze uit diverse designs in de maten 18, 19 en 20 inch. Naast de wijzigingen aan het exterieur heeft AC Schnitzer ook diverse aanpassingen voor het interieur. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan een andere pookknop, pedalen, matten en een sportstuur.

Vermogensupgrade
BMW X3 by AC SchnitzerHoewel wij tevreden waren met het vermogen van de X3 xDrive20d tijdens onze rij-impressie is er altijd de drang naar meer. AC Schnitzer beantwoordt deze vraag met een vermogensupdate van de 2.0 liter dieselmotor. Het standaardvermogen van 184 pk stijgt naar een totaal van 218 pk die het model net even wat meer lucht geeft. Ook komt er een dergelijke toename voor de xDrive30d, maar hiervan bestaan nog geen exacte waarden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model