Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X3 gelekt

Nieuws: BMW X3 gelekt

Gelekt: dit is de nieuwe BMW X3

27.06.2017

De nieuwe BMW X3 is al voor de officiële aankondiging in volle glorie te bewonderen. De foto's doken op bij BMW Hong Kong, zo ontdekte BMWBlog.com.

Op de foto's is meteen de meest uitgebreide versie te zien, de X3 M40i. De nieuwe X3 is verkrijgbaar in verschillende varianten: xLine, M Sport en Luxury Line. De neus van de SUV is een stuk opvallender dan bij de huidige generatie. Hij steekt meer uit, terwijl ook de kidney grille een stukje gegroeid is.

M Sport
Ook de rest van de voorkant heeft een nieuw design gekregen, zodat de X3 wat agressiever oogt. Grote luchtinlaten, strakke lijnen: het draagt allemaal bij aan de uitstraling van de X3 M40i als potente krachtpatser. We zijn ook benieuwd hoe de auto eruit ziet zonder het M Sport-pakket, want de meeste X3-rijders zullen uiteindelijk een bestelling plaatsen zonder die extra's.

Officiële onthulling
De officiële onthulling staat gepland voor later vandaag, dus dan weten we meer over de looks, specificaties en leverdatum van de SUV.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model