Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X1

Nieuws: BMW X1

BMW zoekt met X1 de sneeuw op

03.10.2012

De herfst is nog niet begonnen of BMW begint ons al op te warmen voor de winter. De X1 wordt namelijk samen met K2 in twee verschillende piste-jasjes gehesen voor het ultieme wintersportgevoel.

Nu de temperatuur 's nachts regelmatig onder de 10 graden duikt is het duidelijk, de winter komt er weer aan. BMW bereidt ons alvast voor op de witte landschappen door twee speciale varianten van haar kleinste SUV te presenteren, ontwikkeld in samenwerking met wintersportfabrikant K2. Hoewel ze beiden op de Los Angeles Auto Show hun opwachting zullen maken zal er slechts eentje ook in de prijslijsten verschijnen en wel alleen komende winter.

Concept K2 Powder Ride
De eerste X1 is tot Concept K2 Powder Ride gedoopt en biedt volgens BMW plezier zowel op als naast de piste. Opzichtig is de rijke bestickering waar deze X1 van is voorzien, met als belangrijkste aandachtstrekker de vos die de zijkant van de auto siert. De auto is vanzelfsprekend uitgerust met xDrive en heeft daarnaast 8 millimeter meer bodemvrijheid gekregen en is bovendien uitgerust met exclusieve 19 inch wielen. Tevens kan hij rekenen op een hypermoderne dakdrager dat volledig opgetrokken is uit aluminium en waarop twee koffers zijn bevestigd. Ook is er plek voor de speciale ontworpen BMW-ski's. Aan de après ski is ook gedacht want in een van de dakkoffers is een Harman Kardon-geluidsinstallatie verwerkt. Met niet minder dan 320 Watt, een dikke subwoofer en AKG-microfoon kan je van elke piste voortaan een feestje maken. De oranje accenten zijn doorgetrokken in het interieur waar meerdere K2-stempels op zijn afgedrukt.

X1 Edition Powder Ride
Misschien niet voorzien van een mobiele discotheek maar wel de komende winter daadwerkelijk te koop is de X1 Edition Powder Ride. Deze is weliswaar minder schreeuwerig dan de Concept maar alsnog voorzien een bemeten X op zijn flanken. Verder is er een conventionele dakdrager met koffer die met hetzelfde patroon is uitgedost.
Aan de binnenzijde is vrijwel elke optie aangevinkt om de rit naar de piste zo aangenaam mogelijk te maken. Kers op de taart is het setje unieke K2 BMW-ski's die je gratis bij de aanschaf van de auto ontvangt. De Edition Powder wordt leverbaar op alle motorcombinaties met het xDrive-systeem en krijgt in Duitsland een prijskaartje van € 3.450,- bovenop de basisprijs van de auto.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model