Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW X1

Nieuws: BMW X1

BMW gooit teasers nieuwe X1 op straat

11.06.2009

Aankomende september zal de BMW’s nieuwe SUV, de X1, schitteren op de IAA in Frankfurt. Nu de autoshow nadert kan het teasen beginnen en BMW maakt daar dankbaar gebruik van. Zie hier de eerste officiële plaatplaatjes van de X1.

Feitelijk begon het teasen met de X1 al begin 2008. Diverse spionagefoto's van de compacte SUV passeerden de revue en informatie over de auto druppelde steeds vaker binnen. Nog meer foto's van prototypes volgde en tijdens de Autosalon van Parijs vorig jaar gaf BMW ons een voorproefje op het uiteindelijk productiemodel. BMW kennende wijkt de showroomversie vaak nauwelijks af van het studiemodel en dat zal bij de X1 niet anders zijn. Toen eind 2008 zelfs een selecte groep journalisten al met de X1 mochten rijden kwamen daarna ook een heleboel (technische) details op straat te liggen. Kortom, geheimen verhult de toekomstige X1 niet meer wanneer het in september z'n showdebuut beleeft. Dat gezegd te hebben kunnen we alleen maar laten meegenieten van deze teasers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model