Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Vision EfficientDynamics

Nieuws: BMW Vision EfficientDynamics

Groen licht voor BMW Vision EfficientDynamics

04.02.2010

De exorbitante BMW Vision EfficientDynamics die de show stal op de afgelopen IAA gaat in productie. Tenminste, als we het Amerikaanse Inside Line moeten geloven die op hun beurt deze informatie wisten los te peuteren bij een hooggeplaatste medewerker bij BMW in München.

BMWBMW showde tijdens de afgelopen IAA in Frankfurt de Vision EfficientDynamics, een futuristisch gestileerde concept met dito technologie. Toch ligt de realisatie ervan niet zover in het verschiet als we in eerste instantie zouden denken. Een topman van BMW heeft namelijk tegenover Inside Line bevestigd dat we al in 2013 een productiemodel van het spannende studiemodel kunnen verwachten. Compleet met dezelfde (onderhuids) techniek als het concept; een 1.5 driecilinder diesel plug-in-hybride die binnen vijf seconden de 100 km/h kan bereiken en slechts 1 op 27 rijdt! Het exterieur en ongetwijfeld ook het interieur zal daarentegen wel wat bijschaaft worden. Zo zou het eindresultaat bijvoorbeeld minder glaswerk bevatten. Of de Vision EfficientDynamics hierdoor zijn extreme looks en evenzo lage luchtweerstandcoëfficiënt van 0.22 behoudt is te hopen. We kunnen niet wachten, want het zou hybriderijden in één klap geweldig maken!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model