Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M6

Nieuws: BMW M6

Vorsteiner strooit carbon over BMW M6

18.06.2013

Omdat het mag wat kosten bij Vorsteiner wekt het daarom enkel met de allerbeste materialen. Momenteel komt dat neer op de toepassing het zeer lichte en ongelooflijk sterke, maar peperdure koolstofvezel. Ook over de nieuwe BMW M6 hebben ze het gestrooid, hetzij met mate.

Sterker, het is maar goed dat Vorsteiner haar nieuwe stylingkit voor de BMW M6 begeleid met foto's van een wit showmodel, anders hadden we de componenten niet of nauwelijks opgemerkt. De koolstofvezel spoilertjes zijn uiterst subtiel in het design geïntegreerd. Toch missen ze hun effect niet beweert Vorsteiner. Ze hebben zowel een visuele als een prestatieverhogende functie.

Ook voor Gran Coupé
De frontsplitter onder de voorbumper bijvoorbeeld alsook de kleine achterklepspoiler creëren meer neerwaartse druk, wat de wegligging op hogere snelheden verbetert. De diffuser op zijn beurt voert de luchtstroom onder de auto sneller af wat opnieuw resulteert in een hogere stabiliteit.
Niet te missen zijn de 21 inch velgen. Ze zijn van het type VSE-003 Forged Monoblock en lichter ten opzichte van de af-fabriek wielen in dezelfde maat. Wat de prijs van dit alles is meldt Vorsteiner niet. Wel wil de Amerikaanse tuner graag nog kwijt dat de stylingkit ook gemonteerd kan worden op de M6 Gran Coupé.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model