Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M6 Competition Edition

Nieuws: BMW M6 Competition Edition

BMW plust met M6 Competition Edition

22.09.2015

Onder het motto ‘Mag het een beetje meer zijn?’ lanceert BMW de M6 Competition Edition. Nou BMW, dat mag van ons atlijd!

Laten we beginnen met de technische mutaties, want de geblazen 4.4 liter V8 pompt er in de Competition Edition liefst 600 pk uit. Haast veertig meer dan het reguliere model. Ook het koppel steeg – zij het met 20 Nm naar een maximum van 700 Nm. Wat dit precies betekent voor de standaard sprinttijden is onduidelijk, maar in combinatie met het optionele M Drivers Package wordt de topsnelheid wel verhoogd tot 305 km/h. Dat moet het goed doen op feesten en partijen!

Matzwarte wielen
De speciale editie is leverbaar in slechts twee kleuren, namelijk Alpine White en Austin Yellow metallic. De eerstgenoemde is hierbij net iets unieker aangezien deze met dezelfde karakteristieke striping als de M6 GT3 te verkrijgen is. Voor enig contrast met de witte lakkleur zorgen de matzwarte 20 inch lichtmetalen wielen.
In het interieur vinden we zwart BMW Individual fine-grain Merino leder met contrasterende stiksels in de kleur van de carrosserie. Daarnaast heeft BMW veelvuldig gestrooid met koolstofvezel details, 'M6 Competition'-emblemen en een van Alcantara voorzien stuurwiel.

Per direct leverbaar
De Nederlandse meerprijs van de speciale uitvoering is nog niet bekend, maar in Duitsland kost het pakket € 17.700,-. De Competition Edition is overigens per direct leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model