Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M5

Nieuws: BMW M5

Gelekt: update voor BMW M5

14.05.2013

Het kan de beste overkomen. Tijdens het testen van de car-configurator van de licht vernieuwde BMW M5 drukte een medewerker van BMW per ongeluk op online. Daarom hier alvast de eerste foto’s en details.

Spyshots gaven al prijs dat de vernieuwingen aan de BMW M5 met een vergrootglas gezocht zouden moeten worden en het lekken van de gefacelifte car-configurator maakt dat definitief. Wat lijkt is dat aan de voorzijde enkel de grille is aangepakt. De verticale latjes in het front van de Beamer staan verder uit elkaar en zijn gegroepeerd in paren, zoals bij de M6. Tevens hebben de koplampen een lichte facelift ondergaan, maar die is echt minimaal.
Ook in het interieur is er slechts een kleine verandering waarneembaar. BMW M heeft een nieuwe, aanraakgevoelige iDrive-controller geplaatst en er wordt door sommige media (met zeer scherpe ogen) bericht dat het stuurwiel iets kleiner is dan voorheen. Wij zien het niet.

Competition Package
Naar verluidt zal de twin-turbo 4.4 liter V8 onveranderd terug te vinden zijn in de gefacelifte versie. Indien er meer vermogen dan de standaard 560 pk en 680 Nm wordt gewenst, dan kunnen kopers naar verluidt opteren voor het Competition Package. Dit optionele pakket zou voor een additionele 15 pk zorgen. Ook een sportievere ophanging, een aangepast M Dynamic Mode en exclusieve 20 inch velgen zouden inbegrepen zijn, evenals keramische remschijven, een speciaal M-sportstuur en een sportuitlaatsysteem met zwartchromen eindpijpen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model