Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M5

Nieuws: BMW M5

BMW stelt vanafprijs nieuwe M5 vast

28.07.2011

De BMW M5 (E60) kostte in zijn laatste dagen krap honderdzestigduizend euro. Door een veel zuinigere doch sterkere motor in de nieuwe generatie te lepelen kan de nieuwe BMW M5 voortaan voor – jawel – 26 mille minder van eigenaar wisselen. Prijzen beginnen bij € 132.200,-.

De BMW M5 gaat van tien naar acht cilinders en alleen dat al scheelt natuurlijk een slok op een borrel. Maar ook een efficiënte turbo, een start/stop-systeem en een regeneratiefunctie doen een duit in het zakje van de verbruiksmeter. Het resultaat? Een verbruik dat 30% lager ligt dan voorheen. Gemiddeld moet de nieuwe BMW M5 9,9 l/100 km kunnen halen tegen 14,8 l/100 km van de oude M5.

Prijs en uitrusting
BMW M5Door de verbruiksreductie en equivalent daaraan een lagere CO2-uitstoot is de vanafprijs van de BMW M5 beduidend lager uitgevallen. Eind dit jaar staat de Beierse krachtpatser met 560 pk sterke V8-twinturbo voor € 132.200,- bij de dealer. De basisuitrusting bestaat onder andere uit lederen bekleding, stoelverwarming, een alarmsysteem, Xenon-koplampen, parkeersensoren, het iDrive-navigatiesysteem en Bluetooth-telefoonvoorbereiding. Metallic lak en elektrisch verstelbare sportstoelen en multifunctioneel stuurwiel zijn tevens in de standaarduitvoering opgenomen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model