Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M5

Nieuws: BMW M5

BMW bouwt M5 M Performance Editions

14.05.2012

Aan de hand van een officiële video presenteert BMW de M5 M Performance Editions. De modellen onderscheiden zich door hun speciale kleurstelling en gelimiteerde oplage van dertig exemplaren. Mogelijk meer.

Onlangs richtte BMW twee nieuwe divisies op: M Performance Automobiles en M Performance Accessoires. De werkzaamheden van beide afdelingen lijken sterk op elkaar aan, maar zijn toch verschillend. In het kort komt het erop neer dat de eerste zich met name bezighoudt met het verhogen van de technische prestaties van BMW´s terwijl de andere dat op esthetisch vlak doet.

M5 M Performance
Vanwege het ontbreken van voldoende informatie is ons vooralsnog niet geheel duidelijk wie we verantwoordelijk moeten houden voor de M5 M Performance Editions. Het enige dat we weten is dat de gelimiteerde M5's komen in drie speciale exterieurkleuren: rood, wit en blauw en allen mat zijn uitgevoerd. Van elke kleur worden er tien exemplaren gebouwd. Bij exclusieve lakken zou je denken aan M Performance Accessoires, maar dan hadden we op z'n minst ook een additioneel spoilertje verwacht, en die kunnen we niet ontdekken. Het model komt dus M Performance Automobiles? Laten we het hopen want dan spuugt de V8-TwinTurbo waarschijnlijk ook meer vuur.

Voorrecht
Echter helaas moeten we dit bericht afsluiten met treurig nieuws. BMW heeft de M5 M speciaal aangekondigd voor Groot-Brittannië. Het is dus aannemelijk dat de rest van de wereld wordt overgeslagen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model