Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M3

Nieuws: BMW M3

BMW M3 in adamskostuum gespot

30.10.2013

Nog even en de BMW M3 maakt zijn debuut. En bij zijn introductie hoort natuurlijk een spik en span reclamefilmpje. En terwijl deze commercial gefilmd werd, wist een motorrijder de M3 in vol ornaat vast te leggen.

Het is voor fabrikanten tegenwoordig een steeds lastigere opgave om een commercial te schieten van een nog te lanceren model. Met de vele mobieltjes, dashcams en helmetcams tegenwoordig is de kans om bemerkt te worden aanzienlijk. Ook deze gloednieuwe BMW M3, die begin volgend jaar waarschijnlijk in Detroit gelanceerd wordt, heeft last van pottenkijkers, zodat wij hem eens goed kunnen gadeslaan.

Knalblauw
Wat meteen opvalt is natuurlijk dat deze nieuwe BMW M3 is uitgevoerd in een gloednieuwe kleur, 'Yas Marina Blue Metallic', vernoemd naar het hypermoderne circuit in Abu Dhabi. Verder zien we de dikke M-velgen en een zwart dak. Of dit zwarte dak van koolstofvezel is vervaardigd is niet goed te zien. We weten inmiddels wel dat onder de kap de achtcilinder plaats heeft moeten maken voor een 3.0 liter zescilinder met twee turbo's, goed voor 430 pk. Jammer dat de bestuurder op het filmpje hieronder de Bimmer niet vol op zijn staart trapt, maar reken maar dat de nieuwe M3 naar behoren van zijn plek komt!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model