Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M3 Track Edition

Nieuws: BMW M3 Track Edition

Prijs BMW M3 Track Edition bekend

26.01.2011

Onze vaderlandse BMW-importeur legt BMW-rijdend Nederland de laatste tijd flink in de watten. Nadat het eerder bij de fabriek een extra rijk uitgedoste 1-serie M Coupé voor Nederlandse kopers lospeuterde komt men nu met de M3 Track Edition. Ook deze is exclusief samengesteld voor ons kleine kikkerlandje.

In standaard trim is de BMW M3 al een behoorlijk dikke auto, dus zoveel rek zat er niet meer in. Toch, door de accenten op de juiste plaats te leggen, is de M3 Track Edition net even anders dan het reguliere model. Aan de buitenkant is dit te zien aan de matte lak Frozen Gray, het subtiele achterklepspoilertje en aan de 19 inch wielen voorzien van een zwarte finish met daarachter rode remklauwen. Daarnaast is de speciale editie voorzien van exterieurdelen in dark chrome, een zwarte grille, een carbon splitter aan de voorzijde en dito spiegelkappen. Binnenin is er onderscheid aangebracht met een "Novillo Schwarz" lederen interieur en rode stiksels op de sportstoelen en de deurpanelen. Ook het dashboard bevat de contrasterende stiknaden gepaard met interieurlijsten met carbonstructuur.

Verhoogde top
Wanneer er met de M3 Track Edition gereden wordt zal men merken dat het uitlaatsysteem luidruchtiger klinkt en dat de sportcoupé nog strakker op de weg ligt. Deze verhoogde rijbeleving is te danken aan het M Performance-uitlaatdempersysteem, de elektronische schokdemperregeling (EDC) met race-stand en M Drive-mode. Tenslotte werd de topsnelheidbegrenzer opgerekt; pieken doet de M3 Track Edition bij 280 km/h in plaats van de gebruikelijke 250 km/h.

Rijtraining
BMW neemt de exclusieve M3 voor Nederland mee naar de AutoRAI 2011 die plaatsvindt van 13 tot en met 20 april. De prijs bedraagt € 128.470,- en de levering start komend voorjaar. Als extraatje worden de sleutels van de BMW M3 Coupé Track Edition geleverd in een unieke van carbon vervaardigde BMW M Key Box, samen met twee exclusieve sleutelhangers. Bovendien is een rijtraining op de Nürburgring inbegrepen om de auto en zijn potentieel optimaal te kunnen beheersen. Interesse? Snel je dan naar de BMW-dealer, de oplage is strikt gelimiteerd tot tien exemplaren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model