Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M3 Sedan Concept

Nieuws: BMW M3 Sedan Concept

M3 Concept: ultieme sedan

04.04.2011

Bij BMW M hebben ze vandaag de smaak te pakken! Nadat men ons al trakteerde op de M3 Pickup presenteerden ze ook nog een M3 Concept. Daarbij gaat het echter wel om een serieus model.

Deze M3 Concept zou een voorbode zijn van een ultieme M3 sedan waar BMW momenteel aan werkt. BMW M's topman Kay Segler laat nog weinig details vrij, maar weet ons wel te melden dat de auto nieuwe innovatieve materialen herbergt. Bovendien ligt het vermogen van de V8 tussen dat van de gewone M3 (420 pk) en de M3 GTS (450 pk) in.

Sinistere look
Bij meer vermogen hoort een onderscheidende lookBij meer vermogen hoort een onderscheidende look. Zo zien we een voorbumper die nog net wat agressiever is vormgegeven dan bij een gewone M3 en geven de zwart gelakte wielen, donkere grille en zeer donker getinte ramen deze M3 een sinistere look. Die laatste zal het productiestadium ongetwijfeld niet gaan halen. Wel realistisch is de groter uitgevallen achterklepspoiler die bovendien geen twijfel doet bestaan over BMW's bedoelingen met deze M3 Concept: dit wordt het ultieme afscheidsnummer van de huidige M3.

Nog even geduld...
Kay Segler laat weten binnen drie maanden meer details te onthullen. Vermoedelijk wordt dan ook bevestigd dat het model in productie gaat. We kunnen niet wachten!

Bekijk hier het aanbod BMW

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model