Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M3 Coupé

Nieuws: BMW M3 Coupé

Vorsteiner GTRS3 M3 Widebody

27.04.2010

Van de BMW M3 krijgen wij het al behoorlijk warm, maar de deospray weet het aantal druppels aan vocht nog aardig te verbloemen. Dat was wel anders toen het persbericht van deze Vorsteiner GTRS3 M3 Widewody in onze mailbox belandde. Dit is de bruutste M3 die we ooit zijn tegengekomen!

Vorsteiner is een tuner naar ons hart. Hun creaties zijn namelijk altijd prachtig in balans. Niet schreeuwerig of ordinair, maar toch altijd herkenbaar als speciaal. Met de GTRS3 M3 gaat de Amerikaanse tuner volledig buiten zijn eigen boekje. Een uitgeklopte body om ú tegen te zeggen, wielen die vetter dan vet zijn en een matgroene finish die aanraking verbiedt omdat er dan vingervlekken op komen. Een normale M3 zou gillend de eerste de beste afslag nemen wanneer het deze Vorsteiner is z'n binnenspiegel opduikt; zo adembenemend bruut oogt deze GTRS3 M3 Widebody.

Tot 600 pk
BMW M3 CoupéAlle toegevoegde panelen zijn opgetrokken uit carbon en de 3-delige 20 inch wielen worden omringd door Pilot Sport 2-schoeisel van Michelin. Met de powerkit van VF Engineering gemonteerd krijgt het rubber tot wel 600 pk te verduren. Ter compensatie is Brembo ingeschakeld voor de remtechniek en voor de verbeterde wegligging dankzij een verlaagde ophanging is KW verantwoordelijk.

Gelimiteerd
Bent u net zo enthousiast over de Vorsteiner GTRS3 M3 als ons en heb je nog ergens een goedgevulde sok liggen meldt je dan snel bij Vorsteiner, er worden namelijk slechts 100 exemplaren gebouwd. De levering is gestart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model