Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: BMW M3 Cabriolet

Nieuws: BMW M3 Cabriolet

Uitgelekt: M3 Cabrio

22.01.2008

Bij BMW zijn de eerste foto´s van de M3 Cabrio uitgelekt. Tussen al het Detroit geweld door circuleren de eerste foto´s van de open M3 inmiddels op internet. Net als de M3 Coupé en M3 Sedan is de M3 Cabriolet voorzien van een 4.0 liter V8 met een vermogen van 420 pk.

Een grote verrassing vormt het design van de M3 Cabriolet niet. We kennen immers de 3-serie Cabriolet al en het M-sausje is dankzij de presentatie van de M3 Coupé en M3 Sedan daar gemakkelijk bij te bedenken. Ook het motorische geweld is geen verrassing. Maar dat maakt de auto er niet minder spectaculair op.

Nieuws BMW M3 CabrioletMet zijn vermogen van 400 pk op de achterwielen weet de open M3 in 5,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te sprinten en een begrensde topsnelheid van 250 km/h te behalen. Wel nieuw is de M DKG-automaat die BMW doet debuteren met dit model. De automaat met dubbele koppeling is vergelijkbaar met de DSG-transmissie van Volkswagen. In de M3 telt de transmissie zeven verzetten en moet razendsnel schakelen geen probleem zijn.

Nog voor de zomer leverbaar

BMW zal de M3 Cabrio officieel presenteren tijdens de Autosalon van Genève in maart. Nog voor de zomer zal het model bij de dealers staan. Het belooft een mooie zomer te worden!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model