Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW M-accessoirelijn

Nieuws: BMW M-accessoirelijn

Nieuwe M-accessoires voor BMW M5 en M6

15.10.2013

De M5 en M6 van BMW kunnen we nou niet echt betitelen als misselijke mannetjes maar hun uitstraling kan volgens de Duitsers blijkbaar wel wat stoerder. Met de nieuwste M-Perfomance Accessoires ben je daar wel van zeker van.  

De accessoires zijn geschikt voor de BMW M5 en alle M6 varianten. Kijkend naar het exterieur zien we vooral dat BMW aardig bedrijvig is geweest met het gebruik van carbon. Zo behelst het pakket onder meer een carbon achterspoiler, diffuser en spiegelkappen. Ook vallen de lichtgekleurde achterlichtbehuizing, zwarte grille, alsmede de aparte M-kleurstelling, die we al eens op de X6 M Design Edition zagen, op. Van binnen is eveneens carbon als bron van inspiratie gebruikt. Verder zien we nog een aangepast stuurwiel en M-badges tot waar het oog reikt.

Nog sportiever
Om de M-gebroeders een nog sportiever tintje te geven biedt BMW een Akrapovic-uitlaatsysteem aan dat volledig is opgetrokken uit titanium. Dit heeft een gewichtsreductie van 10 kilogram als resultaat. Achter de nieuw ontworpen 20 inch M lichtmetalen velgen schuilen speciaal carbon-keramische remschijven met een diameter van 410 millimeter op vooras en 396 op de achteras. Dit remsysteem weegt nog eens ruim 19 kilogram minder dan die van de 'gewone' M5 en M6. Prijzen van de accessoires heeft BMW nog niet bekend gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model