Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Individual M4 Coupé

Nieuws: BMW Individual M4 Coupé

BMW Individual kleedt M4 Coupé stijlvol af

24.06.2015

Wist je dat BMW Individual al 25 jaar bestaat? Wij niet. Maar dankzij deze speciaal aangeklede M4 Coupé ter viering van dat heugelijke feit is onze branchekennis weer wat bijgespijkerd.

De BMW M4 Coupé is op deze website al tal van keren voorbijgekomen, maar niet eerder zo stijlvol als nu. Voor de gelegenheid heeft de jarige maatwerkafdeling uit München een nieuwe carrosserielak aangemengd. Macao Blue is daarvan de naam en het staat de M4 prachtig. M-fanaten zullen er mogelijk een vleugje Carbon Black in herkennen, een befaamde kleur op de E39 M5 van weleer. Echt carbon is bij de M4 Individual aanwezig aan de hand van een frontsplitter, de spiegelkappen en natuurlijk het dak. Daar is ook de onmiskenbare driekleur van BMW M GmbH te vinden.

Silverstone two-tone
Binnenin pakt de auto uit met exclusief Silverstone Merino-leder in two-tone, contrasterende stiksels, talloze details van koolstofvezel en, niet te missen, speciale '25 Jahre'-logo's op de hoofdsteunen om iedereen eraan te herinneren dat het hier om een speciale M4 gaat. Op de foto's niet goed zichtbaar is het terugkeren van de Macao Blue-lak in de middenconsole.
Of de 3.0 liter zes-in-lijn met TwinPower Turbo-technologie ook een speciale behandeling heeft gekregen is niet bekendgemaakt. Maar ach, schamen hoeft de M4 zich niet met 431 pk en 550 Nm aan trekkracht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model