Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Individual 7 Serie The Next 100 Years

Nieuws: BMW Individual 7 Serie The Next 100 Years

100 keer BMW Individual 7-serie The Next 100 Years

25.04.2016

BMW bestaat 100 jaar en dat zullen we weten ook. Op diverse manieren wordt het eeuwfeest gevierd en een super-de-luxe 7-serie, aangekleed door BMW Individual, is het volgende feestje.

Het begon allemaal met de Vision Next 100, een studiemodel waarmee BMW zowel achter- als vooruit blikt, en op de planning staan ook nog 'eeuwvieringen' op basis van een Rolls-Royce, MINI en een BMW-motorfiets. Maar als tussendoortje dus eerst deze 7-serie. En wat voor eentje. BMW Individual heeft mogelijk nog nooit zo'n exclusieve Sebener voortgebracht.

Zonnebril
Allereerst is er de oplage. Slechts 100 zullen er worden gebouwd, dus waarschijnlijk hebben we hier te maken met een collectors item in spe. Afijn, dat is voor latere zorg. De gelukkige die er binnenkort al eentje weet te bemachtigen, kan eerst volop gaan genieten van de weelde buiten en binnenin de auto. Zo komt elke 7-serie The Next 100 Years in de kleur Centennial Blue metallic, steevast rustend of rollend op specifieke 20 inch Individual-wielen in een two-tone kleurstelling (zilvergrijs en metaalgrijs).Maar dan het interieur. Voordat je de portieren opent is het wellicht verstandig eerst een zonnebril op te zetten. Het zacht gelooide Merino-leder doet anders mogelijk pijn aan de ogen. Niet omdat het lelijk oogt, maar omdat het maagdelijk wit is en werkelijk overal is toegepast. Behalve bovenop het dashboard, want anders valt het opschrift 'the next 100 years' uiterst rechts niet te lezen.

Vulpen
Naast alle toegepaste luxe die BMW rijk is, krijg je nog een aardigheidje bij aankoop van deze speciale 7-serie. Namelijk een exclusieve vulpen in dezelfde kleur als de auto? Let trouwens even op punt van de volmondig geheten 'Montblanc for BMW Centennial Fountain Pen'. Die is voorzien van een gravure die hetzelfde motief heeft als de stiksels van de zetels. Over oog voor detail gesproken.

Motoren
Motorisch zijn er zowaar meerdere opties, vrij uniek voor een zeer speciale editie. Zo is er keuze uit de 740Le iPerformance met plug-in hybrideaandrijving, de 750Li met V8 en de M760Li Excellence, bedeeld met een V12 en standaard gekoppeld aan xDrive-vierwielaandrijving. Op de andere versies is dat tegen meerprijs verkrijgbaar. De prijzen moeten overigens überhaupt nog kenbaar gemaakt worden

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model