Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW i3

Nieuws: BMW i3

Productievariant BMW i3 gelekt

24.07.2013

Dankzij de doordachte promotiecampagne van BMW weten we eigenlijk alles al van de i3 af. Echter bleef het daadwerkelijke uiterlijk van de productvariant een groot raadsel. Tot nu.

Na de introductie van de i3 Concept heeft BMW ons heel zorgvuldig opgewarmd voor de komst van het definitieve productiemodel. Men gaf zelf de technische details reeds vrij, plakte een prijskaartje op de i3 en vertelde ons hoe en waar we de i3 kunnen bestellen. Meer details kun je bijna niet te weten komen, behalve dan dat het merk ons het definitieve design bleef onthouden. Maar ook daar kunnen we nu een blik op werpen. De foto´s zijn wegens lekkage niet van de beste kwaliteit, maar we zien wel heel duidelijk dat het productiemodel zeer trouw is gebleven aan de conceptcar. En dat zal voor de een nog steeds even slikken zijn terwijl de ander helemaal weg is van de unieke lijn die BMW hiermee neerzet.

Prijs BMW i3
Dit najaar zal de BMW i3 leverbaar zijn. De prijzen beginnen bij € 35.500,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model