Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW i

Nieuws: BMW i

BMW krijgt speciale i-verkopers

19.03.2013

BMW gaat een bijzondere verkoopmanier hanteren voor haar i-modellen. Niet de verkoper bij de BMW-dealer wordt het aanspreekpunt, maar een door BMW zelf aangestelde verkoper zal rechtstreeks contact hebben met de i-klanten.

BMW wil meer grip hebben op het totale proces van bouwen, assemblage en verkoop van BMW i om zo op basis van de vraag te kunnen produceren en een aanbodoverschot tot een minimum te beperken. Dat heeft de fabrikant bekend gemaakt op de Annual Accounts Conference in München.
Vandaar dat de (geselecteerde) dealers enkel de rol zullen spelen van tussenpersoon en niet zelf de moeite hoeven doen om de BMW i-auto´s aan de man te brengen.

Online
Daarnaast wil BMW ook BMW i-modellen online, telefonisch of via mobiele verkopers gaan verkopen. Of deze moderne handelswijze positieve invloed heeft op de vraagprijzen wil het merk niet zeggen, evenals de verwachte verkoopdoelstelling van BMW i. Wel laat een woordvoerder weten dat Nederland een zeer belangrijke markt is voor de elektrische i3 die eind dit jaar op de markt komt. De lancering van de sportieve i8 staat een jaar later gepland.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model