Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW en MINI met Spotify

Nieuws: BMW en MINI met Spotify

Spotify geïntegreerd in BMW's en MINI's

21.11.2014

Tijdens het rijden je eigen muziek luisteren, het kan steeds vaker. Via Bluetooth of USB-aansluitingen kunnen mobiele telefoons worden gekoppeld om de muziek af te spelen. BMW en MINI gaan een stap verder.

In samenwerking met de streamingdienst Spotify kunnen toekomstige BMW- en MINI-rijders door middel van een geïntegreerde applicatie muziek luisteren via deze muziekaanbieder. Indien zij hun smartphone hebben gekoppeld, vooralsnog alleen mogelijk in combinatie met een iPhone, is de bibliotheek toegankelijk via het display. De app is opnieuw vormgegeven voor een goede integratie met de besturingssystemen van de fabrikant. Dat betekent ook dat het kan worden bediend via BMW’s iDrive of aan de hand van de MINI Controller. Handig dus!

Samengesteld
Wie de app wil gebruiken moet wel muziek hebben staan in Spotify op zijn mobiele telefoon. Door deze aan te sluiten via USB of de telefoonhouder wordt alles opgehaald door het systeem van de auto waarna deze op het centrale display verschijnt. Bestuurders kunnen hun eigen bibliotheek openen en luisteren naar zelfgemaakte lijsten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model