Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: BMW Editions

Nieuws: BMW Editions

Cabriorijden met BMW Editions

16.05.2012

Hoewel het zomerweer nog op zich laat wachten wil BMW cabriorijden alvast een stuk aantrekkelijker maken. Zowel de 1- als 3-serie Cabrio wordt leverbaar als M Sport Edition en Exclusive Edition die beiden een rijke uitrusting bieden voor een beperkte meerprijs.

Het mooie weer laat het voorlopig afweten in Nederland waardoor de potentiële cabrio-kopers hun geld wellicht nog even op zak houden. Om een dakloze BMW toch wat interessanter te maken biedt het Duitse bedrijf zowel de 1- als de 3-serie Cabrio als twee zogenaamde Editions. Deze speciale uitvoeringen beschikken allebei over een eigen karakter, maar zijn in beide gevallen uitgerust met lederen bekleding, navigatie, metallic lak, Bluetooth, xenon-verlichting, airconditioning en Park Distance Control.

M Sport of toch de Exclusive
Je nieuwe cabriolet een sportieve uitstraling meegeven? Kies dan voor de M Sport Edition. Dit model beschikt standaard over het M Sportpakket, sportstoelen en een Shadowline exterieur. Word je toch liever geassocieerd met elegantie dan is de Exclusive Edition meer wat voor jou. Bij deze variant moeten chromen sierstrips en speciale lichtmetalen wielen het verschil maken en de cabriolet een luxe uitstraling meegeven.

Prijs
Zo warrig als veel accessoire-prijslijsten kunnen zijn, zo simpel is die van de BMW Editions. Beide pakketten zijn, voor beide modellen, precies € 3.000,- en per direct te bestellen via de BMW-dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model