Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws BMW Concept X6

Nieuws: BMW Concept X6

SUV-coupé

13.09.2007

BMW heeft een conceptcar op basis van de nieuwe X6 onthuld. De BMW Concept X6 zoals die in Frankfurt is gepresenteerd geeft voor negentig procent aan hoe de X6 eruit komt te zien. Het productiemodel komt in 2008 op de markt.

Foto's: Nieuws BMW Concept X6De BMW X6 is klaar, maar BMW wil de spanning nog graag even opvoeren. De fabrikant deed dat eerder dit jaar ook al met de presentatie van de Concept M3, die een paar weken later in zijn productierijpe gedaante gepresenteerd werd. De X6 zal dezelfde weg bewandelen en we kunnen er dan ook vanuit gaan dat deze Concept X6 voor negentig procent aangeeft hoe het productiemodel vorm zal krijgen.

Sports Activity Coupé

Foto's: Nieuws BMW Concept X6Volgens BMW boort men met de Concept X6 een geheel nieuw segment aan. De fabrikant uit München noemt het een Sports Activity Coupé, ofwel een kruising tussen een SUV en een Coupé. Zijn sportieve rij-eigenschappen moet de X6 tot het Coupé-segment doen behoren en zijn vierwielaandrijving en stoere uitstraling maken de X6 tot een SUV. Het beste van twee werelden zullen we maar zeggen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model